Zápisky z hiku: Daleko jsme nedošli, ale hlavně že nám to slušelo

9. 9. 12:00

Znáte to sami, hike neboli túra zní na papíře jako skvělý nápad – protáhnete tělo, zapracujete na kondici a ještě se na každém kroku budete kochat krásami přírody. Jenže realita je mnohdy jiná. Většinu cesty šlapete do kopce, koukáte jen pod nohy, abyste si nezvrtli kotník, a na vrcholku ten výhled za moc nestojí, protože je zataženo a mlhavo. V tu chvíli z toho musíte vytěžit maximum: zaujmout pózu a ve svém novém vypiplaném outfitu nafotit nějaký ten content na sítě. Pravidlo každé túry tedy zní: outfit dělá výlet.


Foto: Freepik.com

 

Stylové funkční oblečení vás požene k cíli

Při výšlapech a dlouhých výletech je vhodné oblečení alfou a omegou kvalitního zážitku. Základem je funkčnost a padnoucí střih. Nechcete přece, abyste si na každém kroku museli upravovat legíny, které se neustále shrnují, nebo stahovat tričko, které je vám moc krátké, takže vám táhne na záda. Vyberte si z nabídky značky DIM Sport, která splňuje kritéria náročných sportovců i módních nadšenců. Věnujte pozornost výběru celého outfitu, od ponožek až po čelenku, a volbu uzpůsobte počasí.

 

Oblečení na turistiku – checklist:

Foto: Freepik.com 

Biker shorts a sportovní legíny propůjčí styl i pohodlí

Těžko hledat univerzálnější kousek ve skříni, než jsou legíny. Máte chuť na dávku elegance? Oblečte k nim delší bílou košili a svetrovou vestu. Nebo chcete zapadnout do streetwear komunity? Pak je doplňte oversized tričkem s potiskem a trendy teniskami. Rozhodně je ale oceníte i na horách, kde vám poskytnou pohodlí a funkčnost. V letních měsících natáhněte jejich krátkou variantu v podobě biker shorts a hurá za dobrodružstvím.

Foto: Freepik.com

Z tréninku na kávu ve sportovní podprsence

Sportovní oblečení snadno vynosíte i ve městě. Velmi populární jsou tzv. matching sets kombinující sportovní legíny či šortky a ladící sportovní podprsenku nebo top. Zaručí vám nejen obdivné pohledy módních guru, ale i komfort. Sportovní kousky jsou ušity z příjemných a prodyšných materiálů, které nikde nedřou a nedají najevo pocení.

Naše Bambus shorts jsou navíc vpředu bezešvé a mají vysoký pas, který neškrtí, ale podrží.