Vhodné kalhotky pod šaty aneb sexy je především pohodlí

6. 8. 12:00

Špatné spodní prádlo dokáže zkazit den. Představte si, že jdete na důležitou schůzku a vůbec se nemůžete soustředit, protože jediné, na co myslíte, je guma od kalhotek zaříznutá do boku. Vám je to nepříjemné a okolí vidí nevzhledný záhyb pod upnutými šaty. Zkrátka tragédie na všech frontách.


Foto: Freepik.com

Ve zdravých kalhotkách zdravá žena

Při výběru kalhotek věnujte pozornost materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Ženské intimní partie jsou náchylné k podráždění a pro udržení ideální mikroflóry je zapotřebí nosit prodyšné a hypoalergenní materiály.

  • Bavlna je velmi prodyšná, měkká a hypoalergenní. Dobře absorbuje vlhkost, což pomáhá udržovat pokožku suchou a snižuje riziko podráždění.
  • Bambusové vlákno má přirozené antibakteriální vlastnosti, je velmi jemné, prodyšné a hypoalergenní. Bambusové prádlo také dobře odvádí vlhkost.
  • Modal je typ viskózy vyrobený z celulózy bukového dřeva. Je měkký, prodyšný, dobře pohlcuje vlhkost, a navíc je odolný vůči smršťování a vytahování.
  • Lněné vlákno je lehké, prodyšné a hypoalergenní. Prádlo ze lněného vlákna má přirozené antimikrobiální vlastnosti a je zdravotně nezávadné.
  • Hedvábí je přirozeně hypoalergenní, měkké a prodyšné. Hedvábné prádlo je luxusní volbou a pyšní se mimořádnou šetrností k pokožce.
  • Lyocell (tencel) je vyroben z celulózy dřevin a je známý svou měkkostí, prodyšností a ekologickou výrobou. Je hypoalergenní a dobře odvádí vlhkost.

Foto: Freepik.com

Bezešvé kalhotky jako druhá kůže

Když nevíte, jaké spodní prádlo zvolit, bezešvými kalhotkami nikdy nic nezkazíte. Nejenže jsou pohodlné a nikde netlačí, ale navíc ještě splynou s vaší kůží, a hodí se tak i pod upnuté oblečení. I to průhledné a průsvitné. Bezešvé kalhotky oceníte při sportu, za běžného dne, ale zabodujete s nimi i při postelových hrátkách, kdy má spodní prádlo především působit svůdně.

Ať už tanga, brazilky, nebo kalhotky s vysokým pasem, bezešvé kalhotky by měla mít ve výbavě každá žena. Z naší nabídky doporučujeme DIM bavlněné bezešvé hipster kalhotky – jejich laserem řezané okraje jsou pod oblečením neviditelné.

Stahovací prádlo pod šaty udělá zázraky

Spodní prádlo může být mocným nástrojem, který vám vytvaruje postavu a schová veškeré nedokonalosti. Trápí vás povislé bříško? Funkční kalhotky s vysokým pasem ho bez problému schovají. Potřebujete přemoci gravitaci a pozvednout zadeček i bez dlouhých tréninků v posilovně? Tvarovací kalhotky to svedou bez větší námahy. Stahovací prádlo užijete i pod kalhoty nebo overal, a to konkrétně v podobě kraťásků, které vám zeštíhlí stehna.

Nošení stahovacího prádla není žádná ostuda. Jak asi některé celebrity dosahují perfektního vosího pasu, který předvádějí na červeném koberci?! Pořiďte si funkční prádlo, které vám lusknutím prstu dodá sebevědomí, a probuďte v sobě svou vnitřní bohyni.

Foto: Freepik.com

Brazilky s krajkou jako nový módní doplněk

Nízký pas je opět v kurzu a otevírá plno možností, jak zakomponovat spodní prádlo do celkového outfitu. V obchodech narazíte na sukně a kalhoty s našitou gumou od pánských boxerek. Co to udělat po svém a mnohem ženštěji?

Oblékněte si baggy džíny a posaďte je nízko na boky, aby nad lemem vykukovala jemná černá krajka kalhotek. Zdánlivě pánskému střihu kalhot tak dodáte dotek ženského půvabu a celý vzhled jednoduchým detailem zjemníte. Působivě budou vypadat například tyto brazilky s krajkou.