Nahoře bez… viditelných ramínek a podprsenky vykukující zpod šatů

10. 7. 12:00

V létě frčí odhalená ramena, výstřihy vepředu i na zádech, tílka přes jedno rameno nebo topy s vázáním kolem krku. Ke každému střihu je nutné zvolit vhodné spodní prádlo, aby zpod oblečení nevkusně nevykukovala ramínka. Nemusíte mít podprsenek plný šatník, stačí jedna univerzální, u které si přepnete ramínka, jak potřebujete.


Foto: Freepik.com 

Podprsenka, která se schová pod jakékoliv tílko nebo top

Co kus oblečení, to jiný střih a také výzva při hledání ideální podprsenky, která podrží prsa, vyplní výstřih a zároveň se schová pod tu trošku látky, kterou kolem hrudníku máte. V létě bývá výběr vhodného spodního prádla výzva, ale naštěstí značka Wonderbra přišla s podprsenkou Multiway Bra, která umožňuje až 100 různých pozic ramínek. Zapomeňte na prádelník plný různých podprsenek, teď už si vystačíte jen s tou jednou, která má co nabídnout.

  • Klasický styl
  • Ramínka překřížená vpředu
  • Ramínka překřížená vzadu
  • Ramínka za krk
  • Jedno ramínka přes rameno
  • Obě ramínka přes jedno rameno
  • Ramínka vedená pod pažemi
  • Bez ramínek

Podprsenka pod šaty bez ramínek

Černé šaty bez ramínek jsou párty klasikou, která nikdy nezklame. Jsou jednoduché, univerzální a díky upnutému střihu nechají krásně vyniknout postavu. U přiléhavých šatů je extrémně důležité zvolit vhodné spodní prádlo – ideálně bezešvé kalhotky a podprsenku jedině bez ramínek. Pokud potřebujete extra oporu, můžete podprsenku zajistit prodlouženým ramínkem zapnutým pod pažemi. To šikovně schováte pod horní lem šatů a nikdo nic neuvidí.

Podprsenka pod tričko na jedno rameno

Odhalené rameno umí být vyzývavé, elegantní i něžné. Nejčastěji se pod trička na jedno rameno doporučují podprsenky bez ramínek. Co když ale potřebujete, aby vám prsa držela tam, kde se patří? Přepněte si obě ramínka na jednu stranu, očko nebo dvě od sebe, a dopřejte svým prsům podporu a zádům úlevu. Představte si ten outfit: upnuté bledě modré tílko se širokým ramínkem, květovaná sukně až ke kotníkům, roztomilé bílé baleríny, vlasy rozevláté a na obličeji úsměv od ucha k uchu, protože si právě užíváte romantický západ slunce.

Podprsenka pod šaty s holými zády

Na zahradní párty nebo svatbu nejlepší kámošky jste si vybrala splývavé saténové šaty s vázáním za krk a holými zády a řešíte, jak schovat ramínka i zapínání podprsenky? Co potřebujete, je podprsenka, která respektuje hluboký výstřih na zádech a umožňuje mít ramínka kolem krku. Zapínání podprsenky uzpůsobíte pomocí speciálního pásku, který obtočíte kolem trupu a zapnete až v polovině zad, pod lemem šatů. Ramínka si na košíčcích Wonderbra Multiway Bra můžete zapnout v různé šířce od sebe, podprsenku tak snadno přizpůsobíte nejen střihu oblečení, ale i tvaru prsou. Push-up efekt vám navíc dodá objem a prsa stlačí k sobě. Tak vyrazte vstříc zábavě a okouzlete odhalenými zády i plným výstřihem.

Foto: Freepik.com